Nepremičnine

V ponudbi hiša

Projekt >> ROGOZA

Enostanovanjska hiša

Zasnova hiše je moderna nadstropna stavba. Optimalno torej na Jug so dnevno bivalni prostori, v kateri je dnevna soba in jedilnica. Na Severni strani pa kuhinja. Iz bivalnega dela se odpira terasa. Vloga terase je, da je osrednji zunanji prostor, ki povezuje med seboj bivalne prostore in je bil vezen člen med vrtom in drugič. Terasa ponuja možnosti senziranja z leseno ali drugo konstrukcijo, ki lahko poudari geometrijske hiše. Oblika hiš je enostavnih linij, zanesljiva je minimalnost.

  • Modernega izgleda in enostavnih linji
  • Nadstropna hiša
  • Veliko zelenih površin

 

 

 

 

 

  • Prijetna, mirna mikrolokacija s pogledom na Pohorje
  • Možnost postavitve garaže, nadstreška

Zasnova

Hiša je racionalno utemeljena, enostavna volumna. Dodatno razgibanost lahko doda nadstrešek za avto. Objekti so tako postavljeni, da se parcelo deli na dva dela v tlak tlakovano dvorišče s prometno površino in nadstreško ter bivalno dvorišče z zelenico. Slednje nudi družine ali starejšemu paru zavetje pred vsakodnevnim stresom, mirno v intimni atmosferi za sprostitev v prostem času v udobnem družinskem življenju.

Fasada objekta

 Zglajen omet je material, ki je najdemo v tradicionalni arhitekturi bližnje okolice. Izpostavljene površine so tako obdelane z zgrajenim ometom, ki je vzdržljiv, enostaven za vzdrževanje in sam ga tudi obnavljajo.  Lepši prikaz letih podrobnosti je seveda teksturo lesa, ki je prijetna tako vizualno kot na dotik ter zgodba pred časom ambijent domačnosti v zgornji liniji, zato so tako lesene finalne obloge uporabljene na površini, s tem pa lahko uporabnik več časa v neposrednem stiku, tj na zunanjih terasih.

Koncept odprtih bivalnih prostorov

Dnevno bivalni prostori so tako osnovani odprto. Posebej tako poti v krožno povezanost prostorov, kar omogoča dobro komunikacijo v vizualno povezanosti dnevnih prostorov s vhodom ter veliko svetlobe v zračnosti v območju. 

PRITLIČJE - Tloris

NADSTROPJE - Tloris

Uporabna površina 65,00 m² + 30 zunanja terasa

Uporabna površina 65,00 m² 

Prednost pred konkurenco – ni vsaka hiša, hiša!

Ker poznamo stroko, delamo najboljše.  Za razlago detajlov in njihovih prednosti, vam je na voljo strokovnjak.

 

 

 

 

 

 

 

Kako vam lahko pomagamo?

© 2019 Spigrad, inženirski biro | PRAVNA OBVESTILA | OBVESTILO O PIŠKOTKIH | Produkcija spletne rešitve Aktor.si