Nepremičnine

V ponudbi hiša

Projekt >>ROGOZA<<individualna, edinstvena

Enostanovanjska hiša

Zasnova hiše je moderna nadstropna stavba. Optimalno so na Jug oziroma Zahod z velikimi zastekljenimi površinami usmerjeni dnevno bivalni prostori, in sicer dnevna soba na eni strani ter jedilnica s kuhinjo na drugi strani. Iz bivalnega dela se odpira terasa, delno nadkrita s previsnim “edinstvenim” nadstropjem. Vloga terase je, da je osrednji zunanji prostor, ki povezuje notranje bivalne prostore in je hkrati vezni člen med vrtom in notranjostjo. Terasa ponuja možnost senčenja z leseno ali drugo konstrukcijo, ki lahko poudari geometrijo hiše. Oblika hiše je enostavnih linij, poudarjena je minimalnost.

  • Modernega izgleda in enostavnih linji
  • Nadstropna hiša
  • Veliko zelenih površin

 

 

  • Prijetna, mirna mikrolokacija s pogledom na Pohorje
  • Možnost postavitve garaže, nadstreška

Zasnova

Po obliki je hiša z ravno streho, očiščena vseh odvečnih elementov, kar ji daje modern videz. Je racionalno zasnovana, enostavnega volumna. Dodatno razgibanost lahko doda nadstrešek za avto. Objekti so postavljeni tako, da parcelo delijo na dva dela in sicer tlakovano dvorišče s prometno površino in nadstreškom ter bivalno dvorišče z zelenico. Slednje nudi družini ali starejšemu paru zavetje pred vsakdanjim stresom, mirno in intimno atmosfero za sprostitev v prostem času in udobno družinsko življenje.

Ravna streha

Po obliki je hiša z ravno streho, očiščena vseh odvečnih elementov, kar ji daje moderen videz. Je racionalno zasnovana, enostavnega volumna. Dodatno razgibanost lahko doda nadstrešek za avto, nadkritje terase. Objekti so postavljeni tako, da parcelo delijo na dva dela in sicer tlakovano dvorišče s prometno površino in nadstreškom ter bivalno dvorišče z zelenico. Slednje nudi družini ali starejšemu paru zavetje pred vsakdanjim stresom, mirno in intimno atmosfero za sprostitev v prostem času in udobno družinsko življenje.

 

 

  • Konzolni previsi
  • Veliko steklenih površin

Fasada objekta je kombinacija dveh barv / materialov

Fasado objekta tvori kombinacija dveh barv / materialov. Zglajen omet je material, ki ju najdemo v tradicionalni arhitekturi bližnje okolice. Izpostavljene površine objekta so obdelane z zgrajenim ometom, ki je vzdržljiv, enostaven za vzdrževanje in se ga tudi enostavno obnavlja. Na pokritih delih objekta fasade (konzolni previsi), se lahko dodajo občutljivejše lesene površine, tako da so zaščitene pred vremenskimi vplivi, kar jim zagotavlja daljšo obstojnost. Sicer ima lesen detajl bogato naravno teksturo lesa, ki je prijetna tako vizualno kot na dotik ter pričara prijeten ambijent domačnosti in topline, zato so lesene finalne obloge uporabljene na površinah, s katerimi bo uporabnik večino časa v neposrednem kontaktu, t.j. na zunanji terasi.

Koncept odprtih bivalnih prostorov

Dnevno bivalni prostori so zasnovani odprto. Posebne so poti in krožna povezanost prostorov , kar omogoča dobro komunikacijo in vizualno povezanost dnevnih prostorov s vhodom ter veliko svetlobe in zračnosti v notranjosti. Opcijsko je na voljo tudi terasa v nadstropju stavbe.

 

 

 

  • Možnost dodatne terase v nadstropju

PRITLIČJE - Tloris

NADSTROPJE - Tloris

Uporabna površina 80,00 m² + zunanja terasa

Uporabna površina 60,00 m² + opcijsko terasa 30,00 m²

Prednost pred konkurenco – ni vsaka hiša, hiša!

Ker poznamo stroko in delamo najboljše, v nadaljevanju predstavitev nekaterih detajlov, ki dajejo hiši prednost pred konkurenco.
Slike so simbolične. Za razlago detajlov in njihovih prednosti, vam je na voljo strokovnjak.

 

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kako vam lahko pomagamo?

© 2019 Spigrad, inženirski biro | PRAVNA OBVESTILA | OBVESTILO O PIŠKOTKIH | Produkcija spletne rešitve Aktor.si